Selamat Datang

Assalamualaikum dan salam semua.....

Firstly, Lisa nak ucap terima kasih atas kesudian korang singgah ke blog ni..

Lisa wujudkan blog ni buat korang di luar sana
untuk lebih mengenali produk GIFFARINE...
Semua info dan gambar-gambar yang terkandung dalam blog ini adalah milik peribadi atau dari sumber2 yang telah dibenarkan...
Blog ni diwujudkan agar dapat berkongsi info dan juga untuk bertanya mengenai produk GIFFARINE secara lebih lanjut..

Buat pengetahuan semua, Lisa base kat Puchong. Kepada sesiapa yang berada di sekitar Puchong,
bolehlah hubungi saya (Lisa) 012-3175100 untuk bertanya :)

Peluang perniagaan ini Lisa nak sangat kongsi dgn korang semua. Tiada paksaan dalam GIFFARINE... InsyaAllah...
Semoga rezeki kita semua ada di sini...
Amin.

Kilang Giffarine

Lisa mau berkongsi segala2nya mengenai Giffarine dengan korang semua...
Lihatlah sendiri kilang Giffarine...mungkin dengan info ni Lisa boleh meyakinkan korang semua mengenai produk ini...
Terima kasih...

Jom layan =)

Tuesday, April 26, 2011

Giffarine : Jus Delima (Granada Juice)

Jus Delima 
(Granada Juice)


Ni la produk pertama skali yang Lisa mula berkenalan ngan produk Giffarine ni... Teman baik Lisa rekemen minum jus delima ni sebab Lisa duk citer kitaran haid Lisa tak seimbang lagi walaupun dah lame kawin =(
So...Lisa try lah untuk bulan pertama....
Alhamdulillah....
mula2 datang haid tu pun dah tak berketul2...
dah lancar jer pengaliran darah...
Lisa suka...Lisa suka...


Lisa teruskan lg minum jus delima ni...next month tu kitaran haid Lisa datang on time dalam masa 28 hari kitaran normal....lepas tu Alhamdulillah....kitaran haid Lisa sekarang dah kembali normal....Lisa syukur sgt...yelaa...kite kan org perempuan...kalau masalah kitaran haid ni tak normal, agak bermasalah laa...

Bila dah minum jus ni, Lisa pun mula perasan...kulit pun dah makin lembap....kulit dah makin moisture gitu...pahtu dah tak sensitif sgt dah....sikit2 kulit dah nampak makin cerah...=)
 Dulu tu Lisa tak brapa nak yakin bile kawan bgtau...jus delima ni memang elok untuk kulit....lagi 2 untuk wanita mengandung tau...InsyaAllah kulit baby nanti jadi cantik dan tak sensitif tau...ni dari pengalaman kawan2 Lisa yang dah minum time mengandung....kalau nak start minum boleh laa start minum time 7 bulan ke atas.... diorang pun bgtau...InsyaAllah kalau jaundice tu kurang laa sikit nak kena....tu diorang yang citer...Lisa takde pengalaman lagi bab tu....

Tapi dari pengalaman Lisa sendiri....Lisa confident nak rekemen jus delima ni untuk korang semua.....Nanti korang rase sdiri lah plak...pastu kongsi nga Lisa kat sini...

Jus delima ni 100% tiada campuran bahan pengawet...memang pure jus...tu yang berkesan tu agaknya...So..kalau dah bukak penutup ni kenelah letak dalam peti sejuk...sebab ia tiada bahan pengawet...

Sape2 nak berkongsi pengalaman Lisa ni bolehlah cuba....InsyaAllah...Lisa rase korang mesti tak kecewa...
Kalau nak try...bolehlah dapatkan nga Lisa tau =)

Harga bukan ahli : RM 71.30
Harga ahli : RM 53.40

Net Weight : 700ml

4 comments:

ernewaty said...

ambo minum habis sebotol, terus period..masih menyusu anak 10 bulan..Alhamdulillah..

Elisa said...

Alhamdulillah....Delima memang penuh dengan khasiat...lebih2 lagi dengan jus delima Giffarine ni yang tidak mengandungi campuran selain daripada 100% pure juice...=)

Elisa said...

Jus delima ni bagus buat ibu2 mengandung...boleh mengurangkan 'morning sickness' =) dan boleh menguatkan tumbesaran otak baby semasa dalam kandungan...

I. Rye said...

http://www.ironrye.blogspot.com/2012/01/pomegranate-pomegranate-juice-punica.html

granada juice article

Post a Comment